Regalskeppet Äpplet

Pulsen steg rejält säger. Marinarkeologer har med detektivarbete slagit fast att.


Regalskeppet Kronan 1668 Wikiwand

Det är en av de största upptäckterna som gjorts under vattnet inom det arkeologiska.

. Äpplet var ett av två stora fartyg som Sverige byggde i slutet av 1620-talet. Publicerad idag 0609. Regalskeppet Äpplet från 1600-talet har hittats på botten nära Vaxholm i Stockholms skärgård.

Vraket av regalskeppet Vasas systerskepp Äpplet har hittats i ett sund vid Vaxholm. 1 min 46 sek. Vraket av regalskeppet Vasas systerskepp Äpplet har hittats i ett sund vid Vaxholm.

Äpplet byggdes på samma varv men slutfördes en aning senare och kom. Det är klart att det är. An applet is a program written in the Java.

Äpplet var ett av två stora fartyg som Sverige byggde i slutet av 1620-talet. Äpplet byggdes på samma varv som Vasa men slutfördes en. Äpplet Kronan Svärdet Nykeln Scepter Wasan Apollo Stockholm Maria Andromeda och Tre Kronor.

Regalskeppet Äpplet från 1600-talet har hittats på botten nära Vaxholm i Stockholms skärgård. Fyndet av det stora vraket gjordes. Äpplet byggdes på samma varv men slutfördes en aning senare och kom.

Fyndet av det stora vraket gjordes. Äpplet var jämte regalskeppet Vasa ett av två stora örlogsfartyg som Sverige byggde i slutet av 1620-talet. Till exempel var år 1622 åtta skepp klassificerade som regalskepp.

Det andra var Regalskeppet Vasa. Det finns i dagsläget inga planer på att ta upp Äpplet och ställa ut det. Fyndet av vraket från skeppet Äpplet kan bidra till att öka vår kunskap både om skeppsbyggeri vid den här tiden och om regalskeppet Vasa.

Vraket av regalskeppet Vasas systerskepp Äpplet har hittats i ett sund vid Vaxholm av marinarkeologer vid Museum of Wrecks Vrak. Denna kategori har endast följande underkategori. Regalskeppet Äpplet systerskepp till Vasa sjösattes 1629.

Det ska inte blandas ihop med. Kända regalskepp är Äpplet Svärdet Nyckeln Kronan samt Vasa. Vraket av regalskeppet Vasas systerskepp Äpplet har hittats i ett sund vid Vaxholm av marinarkeologer vid Museum of Wrecks Vrak.

Upptäckten beskrivs som den största på väldigt länge. Det andra var Regalskeppet Vasa. Äpplet var ett svenskt krigsskepp som 1618-1622 byggdes av Paridon van Horn och Christian Welshuisen på entreprenad i Västervik för svenska flottan.

Vraket av regalskeppet Vasas systerskepp Äpplet har hittats i ett sund nära Vaxholm. Vraket efter regalskeppet Vasas systerskepp Äpplet har hittats utanför Vaxholm. Äpplet var jämte regalskeppet Vasa ett av två stora örlogsfartyg som Sverige byggde i slutet av 1620-talet.

Bita i det sura äpplet. Regalskeppet Vasa 7 sidor. - Det är ett av de häftigaste fynd vi har gjort säger Jim Hansson.

Vraket av regalskeppet Äpplet har hittats jämte Vasa ett av två stora örlogsfartyg som byggdes i Sverige i slutet av 1620-talet hittades först i december 2021 vid Vaxholm och vid ny. Det är en av de största upptäckterna som gjorts under vattnet inom det arkeologiska. Nära 400 år senare hittades vraket och nu visas de första bilderna se dem här.


Nytt Vrakfynd Kan Vara Vasas Systerskepp Applet


Vasas Systerskepp Kan Ha Hittats Utanfor Vaxholm Svt Nyheter


Regalskeppet Vasas Systerskepp Applet Kan Vara Hittat Stort Vrak Hittat Utanfor Vaxholm Feber Vetenskap


Nef Tremastat Fartyg Silver Metall Silver Auctionet


O0pa6ft7khg8qm


Regalskeppet Riksapplet Kulturpunkt


Alvsnabbshamnen Av Bo Stjernstrom Del 5 Muskobladet Musko Hembygdsforening


Regalskeppet Vasa


Feber Om Regalskeppet Vasa Feber


Regalskeppet Vasa Akterspegel Helbilder Och Bilder Fotograferat Ovanifran Vasamuseet Digitaltmuseum


Riksapplet Niklas Eriksson Arkeologiska Perspektiv Pa Ett Bortglomt Regalskepp Nordic Academic Press Pdf Gratis Nedladdning


Riksapplet Niklas Eriksson Arkeologiska Perspektiv Pa Ett Bortglomt Regalskepp Nordic Academic Press Pdf Gratis Nedladdning


Vasas Systerskepp Kan Ha Hittats Utanfor Vaxholm Svt Nyheter


Skeppsvraken Information Om Dalaro


File Skeppet Svardet By Christian Molsted Jpg Wikimedia Commons


Ombord Pa Vasa Anna Gable


Riksapplet Niklas Eriksson Arkeologiska Perspektiv Pa Ett Bortglomt Regalskepp Nordic Academic Press Pdf Gratis Nedladdning


Dfki2lrdnxwcvm


Regalskeppet Kronan 1668 Wikipedia

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel